Nieuwschierig hoe ik een tekening maak ? Ik zal het jullie laten zien d.m.v foto's . Het aantal uur dat ik bezig ben met een tekening hangt af van de grote en moeilijkheidsgraad. Deze tekening van Johhny Depp was niet de moeilijkste foto om na te tekenen tot nu toe, maar ben er denk ik 3 uurtjes mee bezig geweest in totaal.

Stap 1: Ik begin te schetsen todat ik een schets heb die ik goed genoeg vind. ( Zie de foto hieronder)

Stap 2: Als ik de schets goed vind begin ik elk detail in het gezicht uit te werken, in de foto hieronder begin ik aan het linkeroog.

Stap 3: Vervolgens ben ik het andere oog gaan tekenen.( Zie de foto hieronder)

 

Stap 4: Daarna ben ik z'n neus , snor en mond gaan tekenen ( zie foto hieronder)

 Stap 5: Ik werk nu alle schaduwen af en doe de laatste finishing touch aan alle details van het gezicht.En dan is het einde al in zicht zoals je hieronder kunt zien.

 

Stap 6: Ik ben een perfectionist dus maak een aantal foto's met m'n telefoon( al deze foto's hierboven zijn daar een voorbeeld van) om te kijken of ik alles vind kloppen en ik nog dingen kan veranderen om het nog mooier te maken.

Stap 7: Ik kijk hoe ik de achtergrond wil hebben bij deze tekening is het helemaal donker. En dan als aller laatste handeling voorzie ik de tekening van mijn naam en spray ik er een beschermlaag overheen  En voila de tekening is af !